Slimme aankooptips voor residentieel onroerend goed

37,100+ Real Estate Investment Stock Illustrations, Royalty-Free Vector  Graphics & Clip Art - iStock | Real estate investment concept, Commercial real  estate investment, Real estate investment trust

Je bent 32 kilometer op kantoor en ze willen een bod uitbrengen op je huis. Ja, u kunt naar kantoor gaan en normaal gesproken moet u dit doen. Maar wat maakt het uit, ik hoor dat je hen vraagt ​​om je een paar minuten de tijd investeren in vastgoed te geven. Je stapt in de auto en binnen tien minuten heb je de deal op je iPad geschreven. Bovendien staat deze klaar om te ondertekenen – ze zullen je Apple-bedrijfs-iPad ondertekenen. U e-mailt kopieën en va . smaakvol.

Er zijn veel mensen die blijkbaar nieuwe investeerders mijden die instemmen met de waarschijnlijkheid van grote, gecompliceerde projecten zoals investeringen in commercieel onroerend goed. Ze hebben gelijk. Investeren in commercieel onroerend goed is niet voor onervaren beleggers en zelfs voor doe-het-zelvers, maar het idee is: laat de experts experts zijn. Uw team van experts werkt er actief aan om het risico op uw onervarenheid en gebrek aan gegevens te elimineren. U kunt het volgende niveau bereiken in uw carrière als vastgoedbelegger, wanneer u over de expertise beschikt die al begrijpt hoe u zich een weg door een deal moet banen.

Weet u nooit precies wat u moet zeggen als u potentiële klanten in onroerend goed belt? Als je last hebt van artritis, gebruik je vaak een script dat relatief typisch is en ‘alles over jou gaat’. Het integreren van verschillende marketingmethoden heeft slechte resultaten en leidt tot lage belconversies naar afspraken. U moet het oproepproces aanzienlijk aanpassen en ervoor zorgen dat het enige relevantie voor ‘hen’ heeft. Wanneer u dit doet, zullen uw oproepconversies toenemen.

Dit gebeurde toen ik zei dat genoeg genoeg was en ik me echt begon te verdiepen in marketing en leadgeneratie en manieren om dat te doen, zoals de ‘grote jongens’-makelaars deden. Ik dacht dat ik in het algemeen kon stoppen met het betalen van de $ 20-$ 70 per lead die ik in het toilet gooide en het aankoopmakelaarsprogramma goedkoper kon opzetten, en op zijn minst op “semi”, niet echt “volledige” automatische piloot.

Wat mij echt raakte, was dat sommige bedrijven, die mij leads voor makelaars verkochten, geen enkele vorm van restitutie wilden geven. In het beste geval zouden ze me nog een ‘stapel poep’-lood geven, wat voor mij waardeloos was. Je kunt dus raden hoeveel duizenden dollars ik uiteindelijk verloor!

Plan alles. De werkelijkheid is dat, met een plan, zelfs betrouwbare makelaarstips je niet kunnen helpen. Het is ongelooflijk hoeveel tijd iemand steekt in het plannen van een reis naar de supermarkt of een vakantie, maar als het gaat om het plannen van hun professionele leven, beknibbelen ze op de feiten. Ontwikkel een plan en volg het.

U dient uw advocaten te vragen naar de honoraria die zij eerder in rekening brengen dan de vastgoedadvocaat. Het is normaal dat een goede advocaat een hoger honorarium in rekening brengt vanwege de koper. De verkopers betalen minder duur. De reden voor deze hogere vergoeding is dat er over het algemeen meer werk en meer werk aan de koperskant van de deal zit en dat de advocaat extra hard moet werken en extra voordelen moet investeren. De vergoedingen kunnen in een constant bedrag of per uur worden betaald. Dit is afhankelijk van de advocaat waarmee u samenwerkt. Ervaren advocaten en goede inschattingen van wat uw factuur kan opleveren bij de definitieve offerte. Sluit geen compromissen, want het gaat om het kopen en verkopen van onroerend goed. Het is beter voor safe than sorry. Koop dus altijd de steun van een bepaalde vastgoedadvocaat bij uw vastgoedactiviteiten.

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.