Nichemarketing – Wat zijn de 3 voordelen van het maken van audio-/video-infoproducten in vergelijking met e-books?

Als online internetmarketeer zouden we onze potentiële klanten drie vormen van digitale downloadbare informatieproducten kunnen aanbieden: e-book, audio- en videocursus. Deze verschillende formaten van informatieproducten hebben een verschillende gepercipieerde waarde, evenals de leereffectiviteit voor klanten.

Normaal gesproken beginnen Mangroove.nl internetmarketeers met het schrijven van een e-book, omdat ze zich niet zelfverzekerd of op hun gemak voelen bij het opnemen en toespreken van hun publiek. Dit is echter een zeer conservatieve manier van denken, aangezien het echte grote geld binnenkomt wanneer u informatieproducten voor audio- en videocursussen aanbiedt. Hier schrijf ik dit artikel om drie verschillende voordelen van een audio- of videocursus duidelijk te benadrukken in vergelijking met het traditionele e-boek.

1) Minder tijd en moeite voor productie

Het kost behoorlijk wat tijd om een e-boek te produceren, aangezien u een volledige publicatie moet schrijven, en niet te vergeten de frasering, alinea’s en bewerking die moeten worden gedaan. Aan de andere kant weerspiegelt de hoeveelheid tijd voor uw audio- of video-opname direct de tijd die u nodig heeft om uw informatieproduct te produceren, rekening houdend met de tijd om het script voor te bereiden en wat nabewerking van de opname.

2) Leereffectiviteit

E-book biedt de lezer leesmateriaal dat al dan niet aantrekkelijk en gemakkelijk te begrijpen is voor zijn lezers. Ter vergelijking: de audio- of videocursus biedt de klant een meer interactieve leeromgeving. Door de audio- of videocursus aan te vullen met het script voor de cursus, wordt het doel van een e-book verdoezeld en bespaart u uw klanten de moeite om aantekeningen te maken en de cursus opnieuw af te spelen.

3) Waargenomen waarde

E-book is een elektronische publicatie met informatief materiaal dat internetmarketeers aanbieden aan hun klanten. Met het gemak en gemak van moderne technologie, verhoogt de conversie van e-books naar digitale media zoals de audio- of videocursus de waarde en waarde sterk, aangezien digitale media informatiever en interactiever lijken te zijn. Wat nog belangrijker is, probeer uw audio- of videocursus te verpakken met een script of een vorm van cursusnotities, aangezien dit zeker meer waarde zou toevoegen aan uw toch al hoog aangeschreven informatieproduct.

Conclusie

Ik hoop echt dat dit artikel nuttig voor u is geweest en uw interesse zal wekken om u aan te sluiten bij de bewezen online geld verdienende industrie met nichemarketing op internet. Voel je vrij om mijn andere artikelen te volgen voor meer informatie over nichemarketing op internet in het algemeen.

In dit artikel wil ik het hebben over klantvertrouwen en productprijzen en deze twee met elkaar verbinden.

Als u meerdere producten heeft en u biedt dure producten aan, dan moet u echt werken aan het opbouwen van vertrouwen.

Wanneer iemand iets online gaat kopen, heeft hij een zekere mate van vertrouwen nodig voordat hij geld uitgeeft.

Als je even aan jezelf denkt en laten we aannemen dat je op het punt staat iets te kopen. Een item kost $ 10 en een ander kost $ 500. Denk nu na over het niveau van vertrouwen dat u nodig zou hebben om tevreden te zijn over het kopen van het product van $ 500 in vergelijking met het product van $ 10.

U kunt gemakkelijk zien dat u veel meer vertrouwen nodig heeft in de persoon of het bedrijf dat het duurdere product produceert.

Denk nu aan je eigen bedrijf. Stel dat u een product heeft dat $ 10 kost en een ander product $ 1000. Wat moet u doen om het duurdere product te verkopen?

U kunt zien dat het echt belangrijk is dat u voortdurend werkt aan het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid als expert in uw niche, zodat mensen uw duurdere producten kopen en dit omvat ook uw coachingprogramma als u dat heeft.

Dus hoe hoger u uw producten prijst, hoe meer vertrouwen u moet ontwikkelen.

Het gebruik van een e-mailcampagne om vertrouwen op te bouwen is een geweldige manier om dit te doen en dit kan tot op zekere hoogte op de automatische piloot worden gedaan. Het is duidelijk dat je beschikbaar moet zijn om persoonlijk alle vragen van je abonnees te beantwoorden, want dat ontwikkelt op zich al een enorme hoeveelheid vertrouwen. E-mails kunnen ook gemakkelijk worden gepersonaliseerd.

Hier zijn enkele basistips:

1.) Elimineer uitstelgedrag: begin taken zo snel mogelijk. Hoe eerder u aan een taak begint, hoe eerder u deze kunt afmaken. Er kan ook voldoende tijd zijn om te controleren op kwaliteit. Op deze manier kan stapeling van taken worden voorkomen. Zo wordt u niet overweldigd door deadlines.

2.) Vermijd afleiding: Surft u veel op het web of gebruikt u Facebook tijdens werktijd? Tenzij surfen op het web en het gebruik van Facebook noodzakelijk zijn voor uw werk, moet u deze afleidingen vermijden. Afleidingen zijn er in verschillende vormen, maar waar het echt om gaat, is uw houding tegenover hen. In de meeste gevallen zijn afleidingen zelf gecreëerd en kunnen ze gemakkelijk worden vermeden, zoals meerdere geopende vensters op een computerscherm.

3.) Neem een pauze: als je merkte dat je wezenloos naar de computermonitor staarde, is het misschien tijd voor een korte koffiepauze. U bent misschien al enkele uren aan het werk zonder echt iets belangrijks te bereiken. Dit kan leiden tot stress en gebrek aan focus. Snelle pauzes kunnen u helpen uw geest op te frissen.

4.) Plan uw dag: dagelijkse routines maken dingen voorspelbaar en beheersbaar. Als u een dagelijkse planning voor uw werk heeft, bent u waarschijnlijk efficiënter. Impulsief gedrag kan worden vermeden en de tijd kan worden geoptimaliseerd. Planning moet ook het anticiperen op onvoorziene omstandigheden omvatten die ertoe kunnen leiden dat u afwijkt van uw routines.

5.) Organiseer taken: Taken uitvoeren per categorie en batches kan helpen om uw werk efficiënter en effectiever te maken. Je kunt bijvoorbeeld meerdere e-mails versturen binnen de eerste periode van je dienst. Door soortgelijke taken te groeperen, wordt uw werk minder verwarrend.

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.