Leer en bestudeer Microsoft Office

Een aantal bedrijven, instellingen, universiteiten en particulieren zijn afhankelijk van Microsoft Office-producten. Het is een reeks producten en oplossingen gemaakt door Microsoft Corporation. Er zijn verschillende versies van de software beschikbaar, en de nieuwste versie is MS Office 2010. Hoewel er in elk softwarepakket vanuit verschillende versies weinig verbeteringen zijn, blijft de functie en toepassing van de software hetzelfde. MS Word is een tekstverwerker die wordt gebruikt om documenten te maken, terwijl MS Excel een spreadsheet-applicatie is die bedoeld is voor analyse, berekeningen en grafieken. Ten slotte is MS PowerPoint een presentatiesoftware die wordt gebruikt om huidige informatie en feiten weer te geven in een diavoorstelling.

Vroeg gebruik van Microsoft Office

Voor iedereen die nog op de Microsoft Office Courses middelbare school zit, kan deelname aan computerwetenschap in die fase een uitstekende basis vormen voor het softwarepakket. U begrijpt hoe u MS Word op de juiste manier gebruikt voor analyse, scriptiedocumentatie, MS Excel voor wiskundige lessen en MS PowerPoint om presentaties te geven.

Aan de andere kant, als dit niet echt een academische mogelijkheid voor je is, bieden veel community colleges fundamentele vaardigheidscursussen in het product. Klassen die ermee verbonden zijn, hebben vaak een basiscursusonderwerp dat lijkt op Inleiding tot Microsoft Office. Terwijl sommige cursussen zich uitsluitend richten op beginners die helemaal nieuw zijn met de software, zijn er een paar voor studenten die mogelijk meer kennis hebben van dit softwarepakket.

Nu veel kantoorpersoneel erachter komt hoe ze de Office-toepassing ‘on the job’ moeten gebruiken, is het zeker geen verrassing dat de meeste werkplekken een paar kennislacunes en inefficiënties melden bij hun personeel. Office Training helpt medewerkers om het programma effectiever en gedetailleerder te gebruiken om uw kantoorproductiviteit te maximaliseren en deze kennislacunes voor uw huidige personeel te minimaliseren.

Door de instructie op te splitsen in onderscheidende componenten, helpt training de cursist bij het gebruik van de Microsoft Office-toepassing om de taak uit te voeren en zo nodig te beslissen over het volgende leergedeelte. Als een naslagwerk dat steeds opnieuw kan worden geraadpleegd, ontwikkelt dit zich tot een ondersteunend hulpmiddel dat de student in staat stelt zelfvertrouwen en kennis op te doen bij het omgaan met de modules om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Office Specialist op het gebied van Microsoft Office-certificering

Zodra u de softwaretoepassing heeft bestudeerd en geleerd, kunt u uw training hervatten door uw vaardigheden regelmatig te oefenen. Om uw capaciteiten aan werkgevers te kunnen demonstreren, kunt u overwegen om formele certificering bij Microsoft in Microsoft Office-programma’s na te streven. Voor elk type Microsoft Office-applicaties vindt u verschillende certificeringen.

Het maakt niet uit hoe lang u Microsoft Office al gebruikt, u kent waarschijnlijk niet elke truc en snelkoppeling die er is. Misschien ben je per ongeluk op een paar snelkoppelingen gestuit nadat je het jarenlang op de moeilijke manier hebt gedaan. Er zijn ongelooflijk veel snelkoppelingen verborgen in elke Microsoft Office-toepassing die tijd en frustratie uit uw dagelijkse activiteiten kunnen besparen. Hier zijn slechts enkele van de technieken die u kunt gebruiken om nog meer uit Microsoft Office te halen.

Speciale symbolen

Speciale symbolen kunnen worden ingevoegd door “Insert/Symbol” in het menu te gebruiken. Er zijn echter veel snelkoppelingen die het invoegen van symbolen nog eenvoudiger maken. Met de functie Autocorrectie kunt u veelvoorkomende symbolen snel invoeren.

Hetzelfde onderzoek kan in elke organisatie worden uitgevoerd, omdat het het vaardigheidsniveau van het personeel met betrekking tot de vaardigheid in MS Office zal onthullen. De meeste bedrijfseigenaren zullen merken dat hun personeel niet de volledige mogelijkheden van Office-toepassingen bereikt, maar slechts een onderdeel van de functies van de toepassing uitvoert, en Microsoft Office-training zal u helpen manieren te tonen om de vaardigheid te vergroten

Er zijn verschillende manieren waarop dergelijke leerprogramma’s kunnen worden uitgevoerd. Voor bedrijven is de mogelijkheid zelfs nog groter aangezien aanbieders van opleidingen bereid zijn om op maat gemaakte programma’s aan te bieden op basis van de eisen van het bedrijf en de budgetbeperkingen. Microsoft Office-training kan zowel intern als via online multimedia worden gegeven of werknemers kunnen worden gevraagd om deel te nemen aan lessen in het leerinstituut. Er zijn voordelen voor elke benadering en deze worden hierna uiteengezet.

Onthoud ook dat u toegang krijgt tot menu’s door op de ALT-letter te drukken, waarbij de letter de onderstreepte letter in het menu is. Om bijvoorbeeld een rij in Excel in te voegen, drukt u op ALT-I (om het menu Invoegen te selecteren

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.